Man kort ontvoerd, mishandeld en gedropt in Amsterdamse bos

Man kort ontvoerd, mishandeld en gedropt in Amsterdamse bos

AMSTELVEEN - Een 38-jarige man uit Amstelveen is donderdag door meerdere mannen ontvoerd en mishandeld. Na de mishandeling werd hij gedropt in het Amsterdamse bos. De politie is een onderzoek gestart en is daarvoor op zoek naar getuigen.

AMSTELVEEN – Een 38-jarige man uit Amstelveen is donderdag door meerdere mannen ontvoerd en mishandeld. Na de mishandeling werd hij gedropt in het Amsterdamse bos. De politie is een onderzoek gestart en is daarvoor op zoek naar getuigen.

De man is vermoedelijk rond 17.50 uur door meerdere mannen bij zijn auto op de Anna Pawlowastraat in Amstelveen overmeesterd en kort daarna mishandeld. Hij is enkele uren vastgehouden en rondgereden met zijn auto en in het Amsterdamse bos gedropt. Uiteindelijk is hij in een ziekenhuis beland waar hij aan zijn verwondingen is behandeld.

De auto waarin hij is meegenomen betreft een roodkleurige Audi voorzien van het kenteken met daarin de letters ‘KFL’. De politie is benieuwd of getuigen iets van het voorval hebben gezien of deze auto die avond hebben zien rijden.

„Mogelijk dat deze auto is te zien op beeldmateriaal dat is opgenomen met camera’s van particulieren en/of bedrijven. Alle informatie met betrekking tot dit misdrijf is welkom”, aldus de politie.