Meisje (16) bewusteloos achtergelaten na botsing, fiets gestolen

Meisje (16) bewusteloos achtergelaten na botsing, fiets gestolen

AMSTELVEEN - Een 16-jarig meisje is afgelopen zondag bewusteloos achtergelaten na een botsing met een auto in Amstelveen. De auto reed na de aanrijding door, de bestuurder wordt door de politie gezocht.

AMSTELVEEN – Een 16-jarig meisje is afgelopen zondag bewusteloos achtergelaten na een botsing met een auto in Amstelveen. De auto reed na de aanrijding door, de bestuurder wordt door de politie gezocht.

Het ongeval gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag tussen 03:00 uur en 04:00 uur op de Keizer Karelweg tussen de Lindenlaan en de Essenlaan.

Omdat het slachtoffer van achteren is aangereden is geen omschrijving van de auto bekend. De politie wil getuigen spreken en is specifiek op zoek naar twee jonge vrouwen die zich na de aanrijding om het slachtoffer bekommerd hebben. Eén van deze twee dames had blond haar en droeg een beigekleurige jas.

Het slachtoffer is door familie opgehaald. Haar fiets is daarom op de Keizer Karelweg op slot gezet. Later bleek deze fiets ook nog eens gestolen te zijn.