OBS de Pioniers naar Young Impact Celebration

OBS de Pioniers naar Young Impact Celebration
Leerlingen van OBS de Pionierd deden op25 maart mee aan de opschoondag in de wijk. - Foto: OBS de Pioniers

AMSTELVEEN - Door een bijdrage aan de maatschappij te leveren hebben leerlingen uit groep 8 van OBS de Pioniers kaartjes verdiend voor de Young Impact Celebration. Dit evenenement met Ronnie Flex, Teske en Sam Feldt wordt 30 mei gehouden in de Ziggo Dome.

AMSTELVEEN – Door een bijdrage aan de maatschappij te leveren hebben leerlingen uit groep 8 van OBS de Pioniers kaartjes verdiend voor de Young Impact Celebration. Dit evenenement met Ronnie Flex, Teske en Sam Feldt wordt 30 mei gehouden in de Ziggo Dome.

Young Impact moedigt kinderen aan om niet te wachten tot ze volwassen zijn om wat voor de wereld te betekenen.

De leerlingen van de school in Middenhoven hebben in dat kader in groepjes verschillende activiteiten georganiseerd en uitgevoerd. Zo organiseerden ze onder meer een gezellige middag georganiseerd voor kinderen die het thuis moeilijker hebben, haalden ze 450 euro op voor de Clinic Clowns, werkten ze een aantal dagen in het dierenasiel, organiseerden ze onvergetelijke dag voor oudere mensen in ‘Middenhof’ en leveren ze een bijdrage aan de opschoondag in de wijk.

Het succes van dit project is beloond met toegangsbewijzen voor de Young Impact Celebration. Met dit evenement wil de organisatie inspiratie bieden voor nog meer positieve verandering. Het festijn met (inter)nationale iconen vindt dinsdag plaats in de Ziggo Dome.