Wester-Amstel nu ook te bezoeken met audiotour

Wester-Amstel nu ook te bezoeken met audiotour
Buitenplaats Wester-Amstel.

AMSTELVEEN - Wester-Amstel lanceert ter gelegenheid van de 11ste Amstellanddag op 11 juni een audiotour door het park en de tuinen van Wester-Amstel.

AMSTELVEEN – Wester-Amstel lanceert ter gelegenheid van de 11ste Amstellanddag op 11 juni een audiotour door het park en de tuinen van Wester-Amstel.

Bezoekers kunnen zich laten meevoeren op een wandeling langs mooie plekjes en uitzichten van de oudste buitenplaats van het Amstelland. Onderweg vertelt de rentmeester (nazaat van de laatste bewoners) over de vele gebeurtenissen die zich hier sinds 1662 hebben afgespeeld. Kleurrijke bewoners, merkwaardige voorvallen en historische doorkijkjes, komen allemaal aan bod.

Bezoekers kunnen op de 17e eeuwse buitenplaats genieten van prachtige tuinen, een monumentaal park en culturele evenementen. Met de audiotour wordt een bezoek volgens Wester-Amstel nog leuker. De audiotour duurt ongeveer een uur.

De audiotour is nu al te downloaden via www.westeramstel.com. De audiotour is beschikbaar in zowel een Nederlandstalige als een Engelstalige versie en werkt op Android, IOS en Windowsmobile