‘Culturele instellingen in Amstelveen krijgen nog te veel subsidie’

‘Culturele instellingen in Amstelveen krijgen nog te veel subsidie’
- Wilma Bosma
Het Cobra Museum krijgt een miljoen per jaar, de Schouwburg 1,5 miljoen en voor P60 is het 650.000 euro. De stelling van deze week is dan ook: 'Culturele instellingen in Amstelveen krijgen nog te veel subsidie'. Amstelveen Dichtbij laat zien hoe de partijen hier over denken en is ook benieuwd naar jouw mening.

Het Cobra Museum krijgt een miljoen per jaar, de Schouwburg 1,5 miljoen en voor P60 is het 650.000 euro. De stelling van deze week is dan ook: ‘Culturele instellingen in Amstelveen krijgen nog te veel subsidie’. Amstelveen Dichtbij laat zien hoe de partijen hier over denken en is ook benieuwd naar jouw mening.

Klik op de Mattermap om hem in het groot te openen. Als je de witte wolkjes opent, kun je het volledige standpunt van één van de lijsttrekkers lezen. Bekijk je de site mobiel? Klik dan hier om de Mattermap te kunnen bekijken.

Hoe denk jij over deze stelling? Zijn de bedragen die door de gemeente worden uitgekeerd nog te hoog? En wat kunnen instellingen zelf (beter) doen om geld te verdienen?