Filmpje: ‘Fred de Graaf zit aan koninklijke billen van Máxima’ [update]

Filmpje: ‘Fred de Graaf zit aan koninklijke billen van Máxima’ [update]
- ANP
Hilariteit alom met een filmpje dat zaterdagmiddag opduikt op GeenStijl, waarin Fred de Graaf - waarnemend burgemeester van Amstelveen - met zijn hand langs de billen van koningin Máxima glijdt tijdens het koninklijke bezoek op Koningsdag.

Hilariteit alom met een filmpje dat zaterdagmiddag opduikt op GeenStijl, waarin Fred de Graaf – waarnemend burgemeester van Amstelveen – met zijn hand langs de billen van koningin Máxima glijdt tijdens het koninklijke bezoek op Koningsdag.

Redelijk onschuldig allemaal natuurlijk, maar toch wilde wij jullie het filmpje niet onthouden: Filmpje: Kevin P. Roberson


UPDATE: reactie van waarnemend burgemeester Fred de Graaf
De burgemeester ziet zich door alle media-aandacht genoodzaakt te reageren bij de NOS: “Het is niet iets dat ik me herinner en al helemaal niet iets dat ik bewust zou doen. Ik weet heel goed dat dit niet hoort.” 

Bovendien is het volgens burgemeester De Graaf door de hoek van waaruit er is gefilmd moeilijk te zien of hij de billen van de koningin daadwerkelijk aanraakt. “Er kan een centimeter tussen zitten.” Ook wijst hij erop dat in het beeldmateriaal geknipt is. 
Wat denk jij? Zat de burgemeester écht aan de billen van Máxima of maakt iedereen zich druk om niks?